Login

Speakers

Back to homepage

 

Aiko Pras

Aiko Pras is Professor Internet Security at the University of Twente (UT), the Netherlands, where he is member of the Design and Analysis of Communication Systems (DACS) group. His research interests include Internet security, in particular DDoS attacks and DNS security.

Arnold Roosendaal

Mr. dr. Arnold Roosendaal is directeur en senior adviseur bij Privacy Company en heeft specifieke expertise op het gebied van privacy en identiteit. Vanuit Privacy Company werkt hij aan een diversiteit aan nationale en internationale onderzoeks- en adviesprojecten.

Arnout Terpstra

Arnout Terpstra werkt bij SURFnet als Product Manager Trust & Identity. Daar besteedt hij zijn tijd deels aan dagelijkse beheerstaken, doorontwikkeling en innovatie van de Trust & Identity dienstverlening voor het Nederlandse onderwijs en onderzoek, SURFconext. Daarnaast is hij buitenpromovendus bij de Tilburg University, waar hij promotieonderzoek doet naar nieuwe vormen van bewustwording rondom privacy.

Johan van Duijn

Johan is een manager bij de Cyber Security praktijk van KPMG, waar hij één van de drijvende krachten is van het KPMG Privacy team. Johan voert opdrachten uit zoals privacy gap-analyses, privacy programma’s, assurance-opdrachten en creatie en implementatie van privacy tooling.

Rieks Joosten

Rieks is driven by the urge to improve on what he thinks can become better. This drive was helpful when he was part of a team of 4 students that created the operating system, development tools and system applications for the first handheld computers of Matsushita.

Sietse Ringers

Sietse Ringers (1984) studeerde Mathematical Physics in Amsterdam, en is in 2016 gepromoveerd op het gebied van identity management en cryptografie in de computerwetenschap

Tames Rietdijk

 Tames Rietdijk (1966) begon zijn loopbaan in 1987 bij KPMG als accountant en werkte voor de divisie die financiële instellingen controleert. Sinds 1994 werkt hij voornamelijk voor softwarebedrijven in verschillende functies, van productmanager tot CTO.

Vincent Toms

Vincent Toms werkt als cyber security specialist en houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met informatiebeveiliging, IT Governance, Risk en Controls. In 2016 heeft hij samen met ethical hacker Victor Gevers (0xDude) de stichting GDI.Foundation opgericht.